2019. Január 23. Szerda - Zelma

Magyarország és teljes Európa térkép Mazda navigációhoz.

Navngo Limousine Mazda

Forrás: Autó-Expanzió Kft.

 Szinte majdnem minden nap találkozunk azzal a kérdéssel, hogy miért nem "ismeri" Magyarország térképét a Mazda6, Mazda5, Mazda RX-8, vagy Mazda3 gyári navigációs berendezése? A további magyarázkodás helyett itt a MEGOLDÁS. Cégünknél bárki "megtaníttathatja" gyári navigációját magyarul is beszélni, illetve "megismertetheti" vele egész Európa térképét.


 Rejtve marad.

 A kivitelezés folyamán egy SD kártyával frissíthető navigációs eszközt szerelünk be az autóba, melynek egyetlen az utastérben is látható kiegészítője a szélvédőre, vagy a műszerfal felső felére ragasztható kicsiny antenna lesz. Magát a navigációs központot nem kell szem elé szerelni, de azért hozzáférhető helyre tesszük, hogy az SD kártya kivétele, vagy a készülék RESET-elése könnyen megoldható legyen.A berendezés fő alkatórészei. A hangszóró nem szerepel a képen.

 Minden Mazda típushoz.

 A bármelyik gyári kijelzős* Mazda típusba beszerelhető berendezés utasításait alaphelyzetben a csomag tartalmát képező kis hangszórón keresztül hallgathatjuk, melyet a műszerfal alá szoktunk elrejteni, de igény esetén sok egyéb helyre felszerelhető. * Gyárilag kijelző nélküli típusok esetében egy monitor beszerelésére is szükség van (40000-200000,-Ft-ig)Itt éppen egy Mazda6-ban látható a NavNGO Limousine "képe".

 Magyarul beszél.

 Kérésre egyébként akár a gépkocsi gyári hangszóróira is ki tudjuk "vezetni" a navigációs berendezés hangját, bár nem javasoljuk, mivel zavaró lehet ha például zenahallgatás közben állandóan megszólal a navigációs hang. Ettől függetlenül a bekötés úgy is megoldható, hogy a navigáció hangja csak akkor szóljon az autó hangszóróin, amennyiben megnyomjuk a TAPE, vagy újabban MEDIA gombot a autónk középkonzolján. Ezt a cégünk által forgalmazott ún. hangbemeneti kártya teszi lehetővé, melynek ára 25000,-Ft.A berendezés itt éppen egy Mazda5-ben teljesít szolgálatot.

 Mennyiért?

 A NavNgo Limousine navigációs berendezés beszerelése nem jár az eredeti gyári eszközök kiszerelésével, így bármikor visszaalakítható az eredeti állapot. A beszerelés általában 3-4 óra munkadíjat jelent, mely a készülékkel együtt általában maximum 200000,-Ft összeget ér el . Ezért az összegért tehát bárki kiegészítheti gyári navigációját egy Magyarország térképét is ismerő, magyarul is beszélő rendszerrel. Megrendelés: varga@mazda-auto.hu, tel.:66/430-585A berendezés agya jól hozzáférhető helyen, az eredeti gyári navigációs DVD meghajtó aljára került, így az SD kárty, illetve a RESET gomb is elérhető.

További képek

Ossza meg!

Vissza: Mazda tuning
címkék:

Kommentek

Darius | 2008-03-30 20:21 Válasz erre

Ez elég érdekes én megérdeklődtem egy cégnél akik nav n go limousine értékesitéssel is foglalkoznak, ők 300.000 forintos árat mondtak, ami ugy jön össze, hogy 160e forint maga a készülék, 40e a beszerelés, és 100e forint egy "specko mazda átalakitó" ami nélkül elvileg nem megy. De cáfoljatok meg ha nem igy van!

Élő Attila | 2008-03-25 12:14 Válasz erre

Tisztelt Mazda tulajdonosok!
Felhívom a figyelmeteket, hogy ha navigációt szeretnétek a gyári kijelzőtőkre, ennél jobbat és olcsóbbat ( ilyen minőségben, IGO 8 a navigációk Rolls Royce ) nem találtok az országban!
Én folyamatosan figyelemmel követtem a NavNgo Limusine-t ilyen áron a legjobb navigáció ami létezik! Volt már korábban több navigációm van mihez hasonlítanom.
Végre egy olyan cég akik a praktikusságot és a gazdaságosságot veszi elsődleges szempontnak.
Vevő orientált kiszolgálás és hozzáállás dicséret érte a mazda-autónak!
Tisztelettel : Élő Attila

Élő Attila | 2008-03-24 13:55 Válasz erre

Tisztelt Cím !
Ez a 200000Ft jól hangzik egy IGO alapú navigációs rendszerért ami Magyaroország térképpel rendelkezik és magyarul kezelhető és magyarul navigál a gyári kijelézőn! Érdekelne beszereléssel együtt ha ez az ár aktuális, igaz 400km re lakok. Mazda 6 MPS-m van 2006-s.Várom válaszuk.06209469241 Tisztelettel Élő Atttila

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni

Autó katalógus

Mazda Furai

Ajtók száma:  2

Hosszúság, szélesség, magasság: 4563, 1956, 977 mm

Tengelytávolság: 2790
Ülések száma:   2

Háromtárcsás RE20B alapú wankel elvű motor  
Bolygódugattyúk száma: 3
Motorbeépítés:   középen hosszában

Szívómotor

Sebességfokozatok száma: 6 fokozatú félautomata. 
Kamratérfogat (cm3):   3 x 654 = 1962       
Változó hosszúságú szívócső rendszer
Teljesítmény (LE (kW) / 1 min): 450/9000 
Nyomaték (Nm / 1 min): nincs adat

Gyorsulás 0-100 km/h: <4 mp

Végsebesség: ~290 km/h

Az egyetlen működő példány a TopGear showműsor epizódjának készítése közben 2008-ban kiégett.

Több autó